Over ons…

DSC_29740Als groep mensen vormen we een kerk, we delen ons geloof en onze liefde voor God met elkaar. Dat willen we ook delen met de andere mensen in onze samenleving. We helpen elkaar om in ons doen en laten steeds meer op Jezus te gaan lijken en zijn liefde uit te stralen naar de wereld om ons heen. Als gemeenteleden gaan we ook bij elkaar langs om te delen in blijde dingen en te steunen en te bemoedigen bij ziekte of rouw.

Iedere zondag komen we bij elkaar. In de morgendienst is de liturgie gericht op het vieren! In de middagdienst ligt het accent op het leren. Je kunt dan denken aan bepaalde thema’s die voor je geloof van belang zijn.

Er zijn ook themadiensten voor jongeren, kinderen van de basisschool en wanneer er een baby is geboren dan zal deze de Heilige Doop ontvangen.

Vijf keer per jaar vieren wij als gemeente het Heilig Avondmaal, op de website kunt u de handreiking lezen die wij hebben opgesteld voor onze gasten. Wanneer de inhoud van deze handreiking op jou van toepassing is dan ben je van harte welkom aan de tafel van de Heer.

Het is fijn om samen te komen en elkaar te ontmoeten. Misschien ben je al eens in de kerk geweest of misschien nog nooit. Kom gerust eens binnen om een kerkdienst mee te maken, elke zondag om 9.30 uur en 14.30 uur. Meestal staat er iemand bij de ingang om je welkom te heten.

Op de beamer staan de teksten van de liederen die worden gezongen en bij de ingang kun je een Bijbel meenemen.

 Net als Jezus wil de kerk toegankelijk zijn voor iedereen en iedereen is daar welkom!