Zending & Hulpverlening

Klik hier voor de nieuwsbrief van augustus 2016 van Peter-Jan en Maaike.

DV zondag 10 april hebben we een bijzondere gast in ons midden. Dominee Yan Richard Yambraw. We mogen ook samen het Heilig Avondmaal vieren. Hieronder stelt hij zich even voor…Yan

“Mijn naam is Yan Richard Wambraw en ik ben voorganger van de John Calvin Reformed Church in Waena Jayapura. Als gemeente zijn wij onderdeel van de Gereja-Gereja Reformasi di Indonesia – Papua (GGRI-P) die bestaat uit zo’n 20 kerken en 30 evangelisatieposten. In totaal zijn zo’n vijf- tot zevenduizend leden bij ons kerkverband aangesloten. Ik ben op 25 november 1973 geboren in Son als oudste van acht kinderen.”

De ouders van Yan behoren tot de Biak, één van de stammen die in het noorden van Papua Indonesië leefden. Sinds de jaren zeventig werken zij al voor de zending. Yan werd gedoopt door dominee Henri Versteeg die toen zendeling was. Dat gebeurde in de Digoel rivier.

Voor zijn studie verhuisde Wambraw naar Jayapura, de hoofdstad in het noorden, dicht bij de grens met Papua Nieuw Guinea. En daarna voor zijn vervolgstudie naar Bandung, Java. Al tijdens zijn theologiestudie was hij lid van de John Calvin Reformed Church, waar hij nu voorganger is. Yan Wambraw is getrouwd en de trotse vader van vier zoons.

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief  |  Praise & Prayer van Martijn en Barbara de Vries.

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van Peter Jan en Maaike de Vries. Verdere info volgt…

Ons zendingsgezin in Papua, Indonesiapeter jan en maaike de vries

Peter Jan en Maaike de Vries, met hun kinderen Aike, Manin, David en Josie.
Adres: SIL, PO box 300, 99352 Sentani, Papua, Indonesia
peterjan_devries@wycliffe.net